Vodič za edukatore

20. 04. 06

SRDAČNO, HRANA Vodič za edukatore Kako (i što) govoriti pred ciljanom publikom (pdf)

Ova je knjižica izdana uz financijsku potporu Europske unije. Sadržaj je isključiva odgovornost Litavskog zavoda za zaštitu potrošača i ne odražava nužno stajališta Europske unije.

ČEMU SLUŽI OVAJ VODIČ?

Ovaj vodič pruža informacije i praktične upute za edukatore (odnosno one koji će proslijediti poruku drugima) koji su uključeni u promociju ključnih poruka / prenošenje ključnih aktivnosti međunarodne inicijative pod nazivom „Srdačno, hrana” (vidjeti dolje), čiji je cilj podizanje svijesti o prehrambenom otpadu i načinima kako ga smanjiti. Ovaj će vodič pomoći svojim korisnicima planirati, predstaviti i ocijeniti vlastite aktivnosti, uključujući javne prezentacije, poduke i akcije za podizanje svijesti.

KOME SLUŽI OVAJ VODIČ?

Ovaj je vodič program aktivnosti za podizanje svijesti, npr. javnih prezentacija, koje edukatori– koji su prošli obuku u sklopu inicijative „Srdačno, hrana“ (vidjeti dolje) – mogu održati odabranoj ciljanoj publici, npr. učenicima, kolegama nastavnicima, članovima lokalne zajednice, ciljanim skupinama socijalnih projekata itd.

„SRDAČNO, HRANA“ => INSTRUKTOR => CILJANA PUBLIKA
Plus hosting - banner

Kvizovi o hrani

…..